Materials

Maletes literàries

maletes-literaries

Enguany oferim 21 maletes literàries, adaptades als diferents nivells educatius. Cada maleta conté 35 exemplars d'un mateix llibre i diferents recursos complementaris, com ara màscares, objectes i teresetes per treballar a l'aula.

LLISTAT

Llibres en préstec

llibres

Llibres de lectura d'autors diferents. L'escola rebrà en préstec un lot de 35 exemplars d'un mateix títol perquè cada alumne pugui fer la lectura individualment.

LLISTAT

Quadernets

quadernet

Col·lecció d'opuscles que contenen un text de presentació de l'autor i de la seva obra i una selecció de textos. Es lliurarà un exemplar per alumne. Aquest material està adreçat a alumnes de 2n cicle d’ESO i batxillerat.
LLISTAT

Guies didàctiques

guia-didacticaA Escola de lectura us oferim guies didàctiques monogràfiques amb propostes d'exercicis i lectures complementàries que se centren en un títol o un autor com a eina didàctiques per acompanyar la lectura d'un llibre o l'estudi d'un autor. Pel que fa a les guies en paper, es lliurarà una guia per a cada alumne. Algunes guies només estan disponibles en format electrònic. Us recordam que aquestes guies NO inclouen el text original i que han estat creades com a eina complementària a la lectura del llibre en qüestió. Les guies que us presentam el curs 2014-15 s'adrecen a educació primària, educació secundària i batxillerat.
LLISTAT

Rondalles en línia

rondalles-en-liniaPer al segon cicle d’educació infantil i per a educació primària, s’ofereixen vuit rondalles en línia amb l’objectiu d’apropar l’infant al món dels contes d’una manera dinàmica i engrescadora.
LLISTAT

Rondallaires

rondallaires

Al web Rondallaires hi trobareu les rondalles següents:

  • Educació infantil: En Joanet de la Gerra
  • 1r cicle educació primària: En Pere, el menjador
  • 2n cicle educació primària: El jai Covetes
  • 3r cicle educació primària: Els dos bessons
VEURE WEB

**Consola de Depuració per Joomla!**

**Sessió**

**Informació de perfils**

**Ús de la memòria**

**Peticions a la base de dades**

**Parsejant errors als arxius d`idioma**

**Fitxers d`idioma carregats**

**Cadenes sense traduir**